TAG ANSVAR FOR DIN SUNDHED

Kropslige smerter, stress, depression, angst, kroniske sygdomme og hormonelle ubalancer kan tære på dine kræfter, og din livskvalitet må gå på kompromis. Men sådan behøver det ikke at være!

Der er masser af håb for et godt helbred. Jeg ser gang på gang, at mennesker får det bedre, med den rette hjælp og vejledning. Selv de der er hårdt ramt, kan få gnist og vitalitet igen.

Der kan være mange årsager til, at der er opstået ubalancer i kroppen, men ofte er det en uhensigtsmæssig livsstil, som har fået lov til at styre dit liv år efter år. Det kan være næringsfattig mad, et usundt familieliv, stress på arbejdet eller på hjemmefronten, udfordringer med grænsesætning, brugen af for meget medicin, for lidt motion eller for mange smøger og drinks.

Når der opstår uønskede symptomer, kan det være tegn på, at din krop mangler vigtige byggesten. Her taler jeg om at vitaminer, mineraler, aminosyre, antioxidanter og sundt fedt, som er vigtige for kroppens celler og biokemi. Mangler der byggemateriale, siger kroppen fra, og der skal derfor sættes ind med helhedsorienteret livstilsændringer.

Når du kommer i behandling hos mig, vil vi bl.a. se på din krops biokemi og med hjælp fra samtale, tests’, kosttilskud, detox og justeringer af din generelle livsstil, kan vi sammen hjælpe din krop i den rigtige retning.

 

Vejen er nem når du kender den,
så hold ikke de sunde ændringer tilbage.

 

 

1:1 SESSION

1.800 kr. + moms (1 time)

Inden vi mødes første gang, sender jeg dig en liste med spørgsmål, som er med til at danne et billede af hvem du er, og hvad årsagen til dine symptomer kan være. Det er et langt spørgeskema, fordi jeg er grundig og fordi, at selv små ting i livet, kan have stor betydning for dit helbred.

Jeg hjælper dig med at bestille de kosttilskud du har brug for. Jeg samarbejder med NordicVMS, som efter min mening, forhandler produkter af bedste kvalitet.

Vurderer jeg, at det ville være godt at få dig testet, kan en test tilkøbes via min samarbejdspartner Nordic Laboratorium.

En session kan foregå ved fysisk møde hos dig eller mig, eller over Skype. Du mærker og beslutter hvad der fungerer bedst for dig.

 

 

1:1 FORLØB

4.600 kr. + moms (3 mdr.)

Dette forløb er for dig der gerne vil arbejde med din sundhed over en periode, med hjælp og støtte fra  en mentor. Forløbet strækker sig over 3 mdr. og indeholder 3 sessioner, fri mail korrespondance, støtte og vejledning. 1. session foregår på samme måde som beskrevet under 1:1 session. Session 2 og 3 er en grundig opfølgning og justering af din procces og dine tilskud. Du vil umiddelbart efter hver session modtage en pdf, med de tiltag vi har talt om.

Hvis du vil arbejde seriøst med din sundhed, vil jeg altid anbefale at sætte nogle måneder af, før du beslutter, om det er en vej du vil gå videre med. De fleste mærker en væsentlig foreskel på deres energi og symptomer. 

Nogen slipper deres konventionelle medicin, nogen taber 10 kg, nogen kommer af med deres migræne og andre får energi og velvære ud over det sædvanlige. 

Vi kigger grundigt på din livsstil, hverdag, mønstre, behov, ønsker og vaner. Vi dykker også ned i din krops mangler på celleplan, for at kunne opbygge og vedligeholde en sundere krop uden smerter. Du kan medbringe blodprøver fra egen læge, andre eller få taget en prøve gennem mig mod ekstra tillæg. En blodprøve kan være et vigtigt værktøj til at finde den præcise årsag til dine symptomer. 

 

 

VIP SUNDHEDSDAGE

5.000 kr. + moms (1 dag)

På disse dage vil vi have fokus på viden, værktøjer, inspiration og udvalgte emner omkring sundhed og sygdom. Undervisningen vil foregå på et bredt grundlag – så alle kan være med. 

Det er min erfaring, at de fleste af os, trives særligt godt, når vi er en del af en tryg og nærende gruppe – og det er mit ønske, at disse VIP dage vil bidrage til gode og nærende stunder, sammen med andre ligesindede. 

Der er plads til 6 personer på hver VIP dag. Jeg tilrettelægger dagen efter gruppens behov og ønsker.
Afholdes i København. Hør nærmere om datoer og tilmeld dig på e-mail. 

Du kan deltage med en hvilken som helst sygdom, eller hvis du blåt ønsker viden om sundhed og evt. forebyggelse. Det eneste du skal medbringe er dig selv. Du får udleveret en notesbog, så du kan tage notater gennem dagen.

 

Program-eksempel på en VIP SUNDHEDSDAG

09.45 Ankommer stille og roligt, får en kop te og falder til.

10.00-12.00 Undervisning i sundhed. Udlevering af mine 10 gennemarbejdede sundheds-bud + sunde goodiebags.

12.00-13.00 Frokostpause med servering af biodynamisk/økologisk, vegansk mad. 

13.00-15.00 Spørgsmål, inspiration og meditation

15.15 Vi siger farvel@

Dette website bruger coockies. Ved at trykke ok accepterer du dette.